آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه پاستیل : اناری و میوه های مختلف را خانگی درست کنید

طرز تهیه پاستیل اناری و دیگر طعم های بی نظیر

پاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می باشد ، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند ، ما در ادامه این مقاله از بخش آشپزخانه نمناک به شما کمک می کنیم که پاستیل را با طعم واقعی و دوست داشتنی تر از همیشه درست کنید.

پاستیل اناری

مواد لازم برای پاستیل انار

  •  شکر:یک دوم پیمانه
  • گلوکز:  مایع یک چهارم پیمانه
  • پودر ژلاتین :یک چهارم پیمانه
  • آب میوه طبیعی (آب انار) :150 میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

 پاستیل خانگی

  ادامه مطلب ...

غذاهای گوا، که باید در سفر به این جزیره امتحان کنید!

گوا جزیره ای است که به آب و هوا و مناظر فوق العاده اش معروف است. آب و هوای گرمسیری این جزیره، غذاهای گوا را نیز تحت الشعاع قرار داده است و باعث شده تا غذاهای این منطقه طبع گرمی داشته باشند. معمولا در پخت این غذاها ادویه‌ی زیادی مصرف می شود و پر از چاشنی هستند. غذای اصلی مردم گوا، برنج و ماهی همراه با ادویه‌ی کاری است. از دیگر غذاهای رایج در این جزیره‌ی گرمسیری می توان به نارگیل، برنج، ماهی و گوشت اشاره کرد.

 

ادامه مطلب ...