آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه استیک

طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم

می‌توان گفت استیک یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای گوشتی است که معمولا اکثر ما در خانه آن را درست نمی‌کنیم و ترجیح می‌دهیم برای چشیدن طعم عالی این غذا به رستوران برویم. اما باید بگویم روش تهیه استیک گوشت خیلی ساده‌تر از آن چیزی است که ما فکر می‌کنیم. برای تهیه استیک با سس قارچ فقط کافی است، یک سری نکات را رعایت کنید تا بتوانید یک استیک خوش‌طعم در منزل خودتان تهیه کنید. در این مقاله قرار است همه آن چیزی که برای تهیه استیک با سس قارچ احتیاج دارید، به شما آموزش داده شود. در این مطلب به شما خواهیم گفت چگونه یک استیک بی‌نظیر در منزل تهیه کنید بدون ترس و نگرانی. همچنین روش تهیه سس قارچ را هم مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل

مواد لازم
سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم
شکر : 1 لیوان
شیر : 1 لیوان
آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان
بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : سه عدد
وانیل : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : 3/4 لیوان
دارچین : به میزان لازم

 
ادامه مطلب ...

طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن

مواد لازم شوید پلو با ته دیگ خوشمزه

برای تهیه این غذای خشومزه و مقوی با وبلاگ  از همه جا همراه باشید مقدار مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.

  • شوید تازه خرد شده   1/5 پیمانه 
  • برنج  3 پیمانه
  •   نمک   به مقدار لازم 
  •  روغن  به میزان لازم
  •  سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ 

شوید پلو

طرز تهیه شوید پلو با سیب زمینی

 ابتدا برنج را با آب کاملا تمیز میشوییم  و با آب و نمک خیس می دهیم .سپس در یک  قابلمه ی مناسب که بیشتر از نصف آب پر کردیم روی حرارت قرار میدهیم تا آب به جوش بیاید و بعد از جوش آمدن آب 2 قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه میکنیم .

آب برنج شسته شده را که از چند ساعت قبل خیس داده بودیم  خالی میکنیم و داخل قابلمه آب جوش می ریزیم  و هم میزنیم .

مرحله اضافه کردن شوید ها به برنج شوید پلو

بعد از 2 دقیقه جوشیدن برنج ها شوید های خرد شده را داخل قابلمه ی برنج میریزیم و با هم زدن کاملا برنج و شوید ها را مخلوط میکنیم و اجازه میدهیم برنج ها در حالت نیم پز در آب باقی بمانند .

حدودا  8 دقیقه ای طول میکشه که برنج ها به حالت نیم پز بشن و با تست کردن و فشار دادن برنج لایه انگشت ها میتوانیم از میزان پخت برنج مطمئن شویم .

جلوگیری از خمیر شدن برنج ها در درست کردن شوید پلو

برنج ها را از روی حرارت برمیداریم و به داخل آبکش میریزیم تا آب برنج جدا شود.برنج را در داخل آبکش خیلی هم نزنید تا برنج ها شکسته و خمیر نشوند.

چگونه شوید پلو درست کنیم ؟

و حدود 2 الی 3 دقیقه اجازه بدید تا آب برنج از داخل آبکش کشیده شود.

مرحله گذاشتن ته دیگ

قابلمه را روی حرارت میگذاریم و با 3 قاشق روغن و ته دیگی که برای این غذا در نظر دارید  تمام ته قابلمه را می پوشانیم. و بعد برنج ها را داخل قابلمه می ریزیم . و روی سطح  برنج ها نصف لیوان آب و نصف لیوان روغن میریزیم و شعله گاز را روی حرارت ملایم رو به پایین قرار بدهید و با دم کنی در قابلمه را مب بندیم  و اجازه می دهیم برنج دم بکشد.

که حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان میبرد.. برای زیبا تر شدن ته دیگ برنجتان  میتوانید از چند شاخه شوید تازه برای زیر سیب زمینی یا نانتان استفاده کنید.

و اما در برای شما یکی از دستور تهیه های شوید پلو را آماده خواهیم کرد که قطعا از این طرز تهیه لذت فوق العاده ای را خواهید برد اما به شرطی که بتوانید خوب از پس درست کردن آن بر بیاید.

مواد لازم برای شوید پلو با گوشت

  • برنج  3 پیمانه 
  • شوید تازه   1و نیم پیمانه 
  • لوبیای عربی یا چشم بلبلی   1 پیمانه 
  • نمک و فلفل و زرد چوبه  به میزان لازم
  • گوشت سر دست گوسفندی یا راسته گوسفندی  1کیلو
  • پودر پیاز     3 قاشق غذاخوری
  •  پایریکا   1 ق چ
  •  زعفران دم کرده   به میزان لازم 

طرز تهیه شوید پلو با گوشت

ابتدا در یک قابلمه مناسب که روی حرارت گاز قرار دادیم مقداری روغن میریزیم و پس از گرم شدن روغن گوشت را در داخل آن میگذاریم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . بعد از کمی تفت دادن پودر پیاز را به همراه ادویه هایی مثل  فلفل ،زردچوبه و پاپریکا  به آن اضافه میکنیم تا بوی خامی گوشت گرفته شود. اگر هم بخواهید میتوانید خود پیاز سرخ شده را بجای پودر پیاز به گوشت اضافه کنید.

بعد از تفت دادن با اضافه کردن مقداری آب ، گوشت را روی حرارت ملایم میپزیم.

چگونه شوید پلو با گوشت درست کنیم ؟

مرحله اول :اضافه کردن لوبیا

 لوبیا ها را از قبل چند ساعت  خیس میکنیم و می پزیم.

مرحله دوم :از اضافه کردن برنج تا آبکش آن

برنج از قبل شسته شده و خیس خورده  را داخل ظرفی که آبجوش در آن آماده کردیم میریزیم  تا نیم پز شود و در حین پخت برنج ، لوبیا و شوید را هم اضافه میکنیم تا با هم مخلوط شوند و بعد از پخت برنج آبکش میکنیم . اگر هم نخواهید شوید و لوبیا را با برنج بپزید میتوانید لابه لای برنج آبکش شده در قابلمه بریزید.

مرحله سوم :گذاشتن ته دیگ در قابلمه

در ظرفی که میخواهیم برنج را در آن دم کنیم مقداری روغن میریزیم و هر ته دیگی که دوست داشتید ته ظرف بچینید و با کف گیر روی آن را با برنج پر کنید.

مرحله چهارم :دم کشیدن برنج

و در ظرف را ببنید تا با حرارت ملایم  برنج دم بکشد. پس از دم کشیدن برنج برروی آن مقداری روغن محلی یا کره داغ شده بریزید.و هنگام کشیدن برنج در ظرف مورد نظر کمی زعفران آماده شده را روی آن بریزید تا عطر و بوی برنج شما در کنار گوشت لذیذی که آماده کردید چند برابر شود.

چند نکته جالب از مواد شوید پلو با گوشت 

شاید براتون جالب باشه و حتی شاید خیلی ازشما ها هم اینو بدونید که این غذا وقتی توش از لوبیای چشم بلبلی حرف زده شده می توان به هزاران خواص این لوبیا نگاه کرد که یکی از این ریز خواص داشتن خاصیت کاهش وزنی است  و یا اینکه لوبیا چشم بلبلی کنترل فشار خون را نیز می تواند عهده دار باشد .

حالا چیز دیگر که شاید جالب تر باشید بدانید این است که لوبیا چشم بلبلی دارای فیبر فروانی می باشد .خب! بله این لوبیا می تواند به درمان دیابت هم کمک کند.

ریشه اصلی غذا یعنی شوید برای بهبود تنگ نفسی و سرفه کردن چیزی بی نظیر و معرکه می باشد که قطعا مصرف زیاد آن خالی از لطف نمی باشد.

 منبع: azhameja95

طرز تهیه “پنکیک” ساده خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنکیک ساده
پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه استفاده کرد.

پنکیک دارای طرز تهیه های گوناگونی چه در ایران و چه در جای جای دنیا می باشد .ما در نمناک تلاش کردیم بهترین و متداول ترین طرز تهیه پنکیک را ارائه دهیم با ما همراه باشید.

ادامه مطلب ...