آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

دمپختک لپه باقالی زرد

دمپختک یکی از دمی های تهرانی محسوب میشه ، از اون غذاهاست که بازم منو یاد دوران کودکیم میندازه ، خواهرم هر وقت از کرمان میاد تهران اولین خواهشی که از مامان داره اینه که براش دمپختک درست کنه ، با ترشی ، سالاد شیرازی و یا پیاز خیلی میچسبه ، معمولا در کنار دمپختک نیمرو هم سرو میشه ، من در جاهای دیگه که مال شهرستان بودند دیدم با لپه هم درست می کنند.

  ادامه مطلب ...

طرز تهیه تارت آناناس

تارت آناناس یک نوع شیرینی است که با تارت تهیه می شود و روی این خمیر هر آنچه که دوست داشته باشید میتوانید بریزید و از انواع میوه ها برای تزیین آن می توانید استفاده کنید. تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است.

  ادامه مطلب ...

نکات آشپزی

در این پست به فوت و فن آشپزی اشاره می کنیم  که شاید به خیلی از این نکات آشپزی عمل کنید و یا در زمان آشپزی و طرز تهیه مواد لازم برای آشپزی به تجربه کسب کرده باشید اما بد نیست که از فوت و فن و تجربیات دیگران ، و همچنین از اشتباهاتی در آشپزی که طعم غذا را خراب می کند، در صورتی که می خواهید، حرفه ای آشپزی کنید، استفاده نمایید.

 
ادامه مطلب ...