-
طرز تهیه سالا ماکارونی
چهارشنبه 8 دی 1400 08:40
طرز تهیه سالاد ماکارونی با دستوری متفاوت سالاد ماکارونی از انواع سالاد های مغذی و خوشمزه است که به دلیل طعم و مزه بی نظیری که دارد اغلب در مهمانی ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. طرز تهیه سالاد ماکارونی بسیار راحت است و اگر شما فوت و فن هایی را در هنگام تهیه این پیش غذا رعایت کنید می توانید سالادی خوش طعم را در تهیه...
-
طرز تهیه کله پاچه خوشمزه در خانه
دوشنبه 29 دی 1399 09:01
روش پخت کله پاچه مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه کله پاچه گوسفند 1 دست نخود 100 گرم پیاز 2 عدد درشت زرد چوبه 1 ق چ نمک و فلفل سیاه به میزان لازم آب ا لیتر یا بیشتر طرز تهیه کله پارچه ، ترسناک دوست داشتنی مرحله اول : برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ ابتدا نخود را در ظرفی مناسب از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را...
-
طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده
پنجشنبه 8 آبان 1399 14:22
طرز تهیه کوکوی سیب زمینی سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و بیکینگ پودر را داخل تخم مرغ می ریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه می کنیم و بهم می زنیم. در تابه یا ظرف نسوزی سه...
-
آموزش پخت چند غذای گیاهی مخصوص گیاهخوارن
پنجشنبه 1 آبان 1399 10:57
مواد لازم: قارچ 500 گرم آرد 175 گرم نمک2/1 قاشق چایخوری پودر کاری 2/1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل مقداری آب 2/1 و 1 پیمانه سیر 2 حبه پیاز 1 عدد متوسط روغن مایع به میزان لازم مواد لازم: قارچ 500 گرم آرد 175 گرم نمک2/1 قاشق چایخوری پودر کاری 2/1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل...
-
طرز تهیه استیک
یکشنبه 27 مهر 1399 09:02
طرز تهیه استیک با سس قارچ؛ قدم به قدم میتوان گفت استیک یکی از خوشمزهترین غذاهای گوشتی است که معمولا اکثر ما در خانه آن را درست نمیکنیم و ترجیح میدهیم برای چشیدن طعم عالی این غذا به رستوران برویم. اما باید بگویم روش تهیه استیک گوشت خیلی سادهتر از آن چیزی است که ما فکر میکنیم. برای تهیه استیک با سس قارچ فقط کافی...
-
طرز تهیه کیک سیب خوشمزه و خوش پخت در منزل
سهشنبه 15 مهر 1399 13:34
مواد لازم سیب پوست گرفته و ورقه ای شده : به میزان لازم شکر : 1 لیوان شیر : 1 لیوان آرد سفید مخصوص قنادی : دو لیوان بیکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری تخم مرغ : سه عدد وانیل : نصف قاشق چایخوری روغن مایع : 3/4 لیوان دارچین : به میزان لازم طرز تهیه کیک سیب در منزل: برای پخت کیک سیب ابتدا شکر و وانیل و تخم مرغ ها را درون ظرفی...
-
طرز تهیه “شوید پلو” با نکات تکمیلی و ترفند های خاص خوشمزه شدن
شنبه 12 مهر 1399 09:14
مواد لازم شوید پلو با ته دیگ خوشمزه برای تهیه این غذای خشومزه و مقوی با وبلاگ از همه جا همراه باشید مقدار مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد. شوید تازه خرد شده 1/5 پیمانه برنج 3 پیمانه نمک به مقدار لازم روغن به میزان لازم سیب زمینی یا نان لواش برای ته دیگ طرز تهیه شوید پلو با سیب زمینی ابتدا برنج...
-
طرز تهیه “پنکیک” ساده خانگی مرحله به مرحله
سهشنبه 8 مهر 1399 09:15
طرز تهیه پنکیک ساده پنکیک یکی از شیرینی های خیلی محبوب در دنیا می باشد که در دسته کیک ها طبقه بندی می شود که هم به عنوان میان وعده و هم دسر استفاده می شود و می توان آن را در وعده صبحانه استفاده کرد. پنکیک دارای طرز تهیه های گوناگونی چه در ایران و چه در جای جای دنیا می باشد .ما در نمناک تلاش کردیم بهترین و متداول ترین...
-
طرز تهیه خورش انار
پنجشنبه 13 شهریور 1399 14:54
مواد لازم خورش انار گوشت خورشتی 400 گرم مغز گردو چهار عدد انار دان شده نصف پیمانه متوسط پیاز بزرگ 1 عدد رب انار دو قاشق غذاخوری سبزی خورشتی 300 گرم سیر 2 حبه آبلیمو یک قاشق غذاخوری روغن مایع به اندازه کافی نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی طرز تهیه خورش انار ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک...
-
طرز تهیه چند نوع شیرینی مجلسی
سهشنبه 21 مرداد 1399 11:52
با توجه به درخواست مکرر شما عزیزان قصد دارم امروز چند نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش دهم. طرز تهیه کروسان گردویی: مواد لازم برای کروسان گردویی 230 گرم کره 1/2 پیمانه شکر قهوه ای 230 گرم پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری شکر 2 پیمانه آرد 1 عدد بزرگ تخم مرغ 1 پیمانه گردو 1/2 قاشق چای خوری نمک طرز تهیه کروسان گردویی کره و...
-
طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها
سهشنبه 7 مرداد 1399 09:31
کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها میتوان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست میشود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده میشود. کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت...
-
مربای گل سرخ
دوشنبه 23 تیر 1399 18:14
یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباها ،مربای گل سرخ یا گل محمدی است که بخاطر طعم و عطر دل انگیزش بسیار لذیذ است. این مربا که در واقعه یک نوع مربای تبریزی است از برگ گل تازه و یا خشک گل محمدی تهیه میشود و در فصل بهار و تابستان بشتر رایج است. برای درست کردن مربای گل سرخ باید حتما از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند...
-
روش های خشک کردن زرشک در خانه
دوشنبه 9 تیر 1399 08:29
روش های خشک کردن زرشک تازه: • ابتدا شاخه های زرشک را در مکانی تاریک که هوا در آن جریان داشته باشد آویزان کنید بعد از چند روز زرشک ها خشک می شوند آن ها را از شاخه هایشان جدا کنید و بسته بندی کنید اجازه بدهید دانه های زرشک کاملا خشک شوند، که در مدت نگهداری خراب نشوند. در این روش زرشک ها خشک رنگ می شوند. • می توانید زرشک...
-
دمپختک لپه باقالی زرد
سهشنبه 27 خرداد 1399 21:38
دمپختک یکی از دمی های تهرانی محسوب میشه ، از اون غذاهاست که بازم منو یاد دوران کودکیم میندازه ، خواهرم هر وقت از کرمان میاد تهران اولین خواهشی که از مامان داره اینه که براش دمپختک درست کنه ، با ترشی ، سالاد شیرازی و یا پیاز خیلی میچسبه ، معمولا در کنار دمپختک نیمرو هم سرو میشه ، من در جاهای دیگه که مال شهرستان بودند...
-
طرز تهیه تارت آناناس
سهشنبه 27 خرداد 1399 21:36
تارت آناناس یک نوع شیرینی است که با تارت تهیه می شود و روی این خمیر هر آنچه که دوست داشته باشید میتوانید بریزید و از انواع میوه ها برای تزیین آن می توانید استفاده کنید. تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده میشود. روی تارتها باز است و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده است. در...
-
نکات آشپزی
شنبه 17 خرداد 1399 21:47
در این پست به فوت و فن آشپزی اشاره می کنیم که شاید به خیلی از این نکات آشپزی عمل کنید و یا در زمان آشپزی و طرز تهیه مواد لازم برای آشپزی به تجربه کسب کرده باشید اما بد نیست که از فوت و فن و تجربیات دیگران ، و همچنین از اشتباهاتی در آشپزی که طعم غذا را خراب می کند، در صورتی که می خواهید، حرفه ای آشپزی کنید، استفاده...
-
طرز تهیه پای هلو ، آناناس و توت فرنگی
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 17:58
پای هلو خانگی مواد لازم برای پای هلو : آرد :2 پیمانه کره سرد یخچالی :150 گرم پودر قند:1/2 پیمانه وانیل :1/4 قاشق چایخوری شیر :نصف پیمانه زرده تخم مرغ:2 عدد نمک :1/8 قاشق چایخوری مواد لازم برای داخل پای : پودر بادام:1 پیمانه نشاسته ذرت:1و 1/2 قاشق سوپ خوری وانیل :1/4 قاشق چایخوری پودر قند :1/4 پیمانه تخم مرغ :3 عدد کره...
-
طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 05:02
خمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزاس. اگه خمیری که تهیه میکنید نتیجه دلخواهتون رو بده و ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی هم داشته باشه به جذابیت ظاهری و مهم تر از اون به طعم پیتزای شما کمک خیلی زیادی میکنه. در این مطلب آموزش تهیه یک خمیر پیتزای عالی رو میذارم که به ساده ترین و سریع ترین روش ممکن تهیه میشه....
-
طرز تهیه و فوت کوزه گری قیمه نثار اصیل و سنتی
شنبه 3 اسفند 1398 14:14
چجوری قیمه نثار درست کنیم ؟ قیمه نثار بر عکس خورشت قیمه یک غذایی پلویی می باشد که شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد اما از نظر طعم اندکی تفاوت بین این سه غذا وجود دارد. قیمه نثار برای کجاست ؟ این غذای خوش رنگ و شیک از جمله دستور پخت های قزوین می باشد که گاهی اوقات در برخی مراسمات رسمی و حتی عروسی ها نیز طبخ می...
-
نکاتی در تهیه کباب کوبیده
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:38
کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد: 1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز...
-
طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه + طرز تهیه آب دوغ خیار
شنبه 26 بهمن 1398 19:21
مواد لازم برای تهیه کلم پلو برای 4 نفر برنج:3 پیمانه گوشت چرخ کرده :400 گرم کلم خرد شده:یک عدد کوچک پیاز خرد شده:یک عدد متوسط نمک و ادویه:به میزان لازم روغن :برای سرخ کردن رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری طرز تهیه کلم پلو در ابتدای کار کلم را که در مواد اولیه ذکر شده بود و پایه اصلی این غذا می باشد خرد کرده و آن را در...
-
طرز تهیه سه نوع سوپ ، سوپ شیر ، سوپ جو و سوپ قارچ
شنبه 19 بهمن 1398 17:45
مواد لازم برای سوپ شیر: جو پرک 100 گرم شیر یک لیتر هویج متوسط 1 عدد سینه مرغ 1 عدد آب مرغ 2 لیوان کره 50 گرم خامه 100 میلی لیتر آرد سفید 3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم سوپ شیر بسیار خوشمزه طرزتهیه سوپ شیر: در ابتدای کار برای پخت این سوپ خاص آب...
-
طرز تهیه پاستیل : اناری و میوه های مختلف را خانگی درست کنید
شنبه 28 دی 1398 09:38
طرز تهیه پاستیل اناری و دیگر طعم های بی نظیرپاستیل در میان کودکان و حتی بسیاری از بزرگ سالان بسیار محبوب می باشد ، اما گاهی اوقات سلیقه افراد در آشپز بودن می تواند به کمک شان بیاید و با وجود این هنر هر طعمی از پاستیل را که می خواهند در خانه و به صورت کاملا طبیعی و بدون مواد مضر درست کنند ، ما در ادامه این مقاله از بخش...
-
غذاهای گوا، که باید در سفر به این جزیره امتحان کنید!
یکشنبه 15 دی 1398 16:04
گوا جزیره ای است که به آب و هوا و مناظر فوق العاده اش معروف است. آب و هوای گرمسیری این جزیره، غذاهای گوا را نیز تحت الشعاع قرار داده است و باعث شده تا غذاهای این منطقه طبع گرمی داشته باشند. معمولا در پخت این غذاها ادویهی زیادی مصرف می شود و پر از چاشنی هستند. غذای اصلی مردم گوا، برنج و ماهی همراه با ادویهی کاری است....
-
طرز تهیه کیک وانیلی نسکافه ای
چهارشنبه 20 آذر 1398 22:44
کیک وانیلی نسکافه ای جزو کیک های پرطرفداری است که عطر و طعم بسیار دلچسبی دارد و یک پیشنهاد عالی و دلچسب برای عصرانه و میان وعده می باشد. امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید. مواد لازم کیک وانیلی نسکافه ای : آرد: دو پیمانه شکر: یک پیمانه شیر: نصف پیمانه نسکافه: یک قاشق غذاخوری تخم مرغ: سه عدد روغن...