آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه کله پاچه خوشمزه در خانه

روش پخت کله پاچه

مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه

  • کله پاچه گوسفند 1 دست
  • نخود 100 گرم
  • پیاز 2 عدد درشت
  • زرد چوبه 1 ق چ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • آب ا لیتر یا بیشتر

کله پاچه خانگی

  

طرز تهیه کله پارچه ، ترسناک دوست داشتنی

مرحله اول :

برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ ابتدا نخود را در ظرفی مناسب از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.  

مرحله دوم :

برای طبخ کله پاچه خوشمزه ابتدا باید کله را به همراه پاچه در یک قابلمه مناسب بریزید و روی آن آب بریزید به اندازه ای که آب روی کله و پاچه ها را بگیرد.بگذارید تا آب به جوش آید. 

مرحله سوم :

 پس از اینکه آب به جوش آمد روی آب را کف های قهوه ای پر میکند که بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید.

مرحله چهارم :

سعی کنید به اندازه ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید.

مرحله پنجم : 

در ادامه پیاز ها راشسته و پوست بگیرید و آن را یا به صورت خیلی ریز و یا به صورت چهار قاچ آن را خرد کنید و به آب کله پاچه اضافه کنید. 

مرحله ششم : 

زرد چوبه را نیز به کله پاچه اضافه کنید .

مرحله هفتم :

نخود های خیس خورد شده را به مواد کله پاچه اضافه کنید و در قابلمه را کیپ کنید سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم و آرام پخته شود.

مرحله هشتم :

در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه میتوانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.

منبع : behtarinmaze

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد