- کله پاچه گوسفند 1 دست
- نخود 100 گرم
- پیاز 2 عدد درشت
- زرد چوبه 1 ق چ
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
- آب ا لیتر یا بیشتر
مرحله اول :
برای تهیه این غذای خوشمزه و لذیذ ابتدا نخود را در ظرفی مناسب از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.
مرحله دوم :
برای طبخ کله پاچه خوشمزه ابتدا باید کله را به همراه پاچه در یک قابلمه مناسب بریزید و روی آن آب بریزید به اندازه ای که آب روی کله و پاچه ها را بگیرد.بگذارید تا آب به جوش آید.
مرحله سوم :
پس از اینکه آب به جوش آمد روی آب را کف های قهوه ای پر میکند که بهتر است این آب را یکبار خالی کنید و مجددا آب داخل قابلمه بریزید تا به این شکل آب شفاف و روشنی داشته باشید.
مرحله چهارم :
سعی کنید به اندازه ای که نصف کله در زیر آب قرار گیرد قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید تا مجددا به جوش بیاید.
مرحله پنجم :
در ادامه پیاز ها راشسته و پوست بگیرید و آن را یا به صورت خیلی ریز و یا به صورت چهار قاچ آن را خرد کنید و به آب کله پاچه اضافه کنید.
مرحله ششم :
زرد چوبه را نیز به کله پاچه اضافه کنید .
مرحله هفتم :
نخود های خیس خورد شده را به مواد کله پاچه اضافه کنید و در قابلمه را کیپ کنید سپس زیر شعله را کم کنید و اجازه دهید کله پاچه با حرارت خیلی ملایم و آرام پخته شود.
مرحله هشتم :
در دقیقه های پایانی پخت کله پاچه میتوانید نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. و هنگام سرو از نارنج یا لیمو ترش تازه استفاده کنید.
منبع : behtarinmaze