آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

طرز تهیه کیک وانیلی نسکافه ای

کیک وانیلی نسکافه ای جزو کیک های پرطرفداری است که عطر و طعم بسیار دلچسبی دارد و یک پیشنهاد عالی و دلچسب برای عصرانه و میان وعده می باشد. امروز به آموزش این کیک می پردازیم .با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک وانیلی نسکافه ای

 مواد لازم کیک وانیلی نسکافه ای :

  • آرد: دو پیمانه
  • شکر:  یک پیمانه
  • شیر:  نصف پیمانه
  • نسکافه: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: سه عدد
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: نو‌ک قاشق چایخوری
  • نمک: یک پنس  

کیک وانیلی نسکافه ای

کیک وانیلی نسکافه ای

طرز تهیه  کیک  وانیلی نسکافه ای :

ابتدا زرده های تخم مرغ را از سفیده آن جدا کرده و در کاسه ای بریزید سپس شکر و وانیل را به زرده ها افزوده و خوب هم بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

روغن را به مخلوط زرده افزوده و مجدد هم بزنید ، شیر را هم بریزید و مخلوط کنید. آرد ، نمک و بکینگ پودر را در ظرف دیگری مخلوط کرده و بعد از الک کردن به تدریج به  مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله بعدی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا پف کند سپس به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا پف آن نخوابد.

حالا قالب مورد نظر را چرب نموده و آرد پاشی می کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده می نماییم.
حالا یک قاشق پودر نسکافه را در یکی دوقاشق شیر یا آب مخلوط می کنیم تا دانه های نسکافه حل شود و دو قاشق از مایه کیک را به آن اضافه میکنیم تا نسکافه ای شود.
اول نصف مایه ساده را کف قالب بریزید بعد کمی مخلوط نسکافه مجددا مایه ی ساده تا مایه  کیک تمام شود . آخرش بصورت نواری نسکافه را دورتا دور کیک میریزیم و با چنگال یا خلال چوبی بهش شکل میدهیم
بعد قالب را در فر از قبل گرم شده با درجه 180 به مدت 45 دقیقه می گذاریم (این دما و زمان بستگی به فرتون دارد)

نکاتی درباره کیک نسکافه ای:

  •  برای تزیین روی کیک از مقداری مغز گردوی خردشده همراه با سس کارامل استفاده کردم. دستور سس کارامل را از اینجا مطالعه کنید
  • برای چرب کردن قالب حتما کره به دمای محیط برسه نه اینکه بذارین ذوب و خنک بشه.اینو لطفا توجه کنید.
  • برای اینکه کیک به قالب یا سینی نچسبه آنرا با کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده یا روغن جامد چرب کنید. سپس همه جای قالب را آرد بپاشید و آرد اضافی را خارج کنید بعد قالب رو بذارین یخچال تا کره سفت بشه.بعد خمیر کیک را داخل آن بریزید.اینطوری کیک به قالب نمیچسبه اگر هم قالب طرحدار نیست و کف اون صافه میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید.


خواص نسکافه:
  • نسکافه برای رشد مو مفید است.
  • مصرف نسکافه می تواند از بیماری سرطان جلوگیری کند.
  • خوردن نسکافه از افسردگی جلوگیری میکند و موجب بهبود خلق و خو میشود.
  • نسکافه به حفظ سلامت مغز کمک میکند و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد
  • مصرف  روزانه نسکافه از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری میکند.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد