آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

آشپزخونه

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

مربای گل سرخ

یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین مرباها ،مربای گل سرخ یا گل محمدی است که بخاطر طعم و عطر دل انگیزش بسیار لذیذ است.

این مربا که در واقعه یک نوع مربای تبریزی است از برگ گل تازه و یا خشک گل محمدی تهیه میشود و در فصل بهار و تابستان بشتر رایج است.

  برای درست کردن مربای گل سرخ باید حتما از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید تا مربا تلخ نشود.


در ضمن گلبرگ ها درشت را هم باید با قیچی خرد کرد.


برای تهیه این مربا کافیست گلبرگ های صورتی گل محمدی را با مقداری شکر و ابلیمو و آب جوشیده بجوشانید و با رعایت نکات ضروری در تهیه آن ، یک مربای خوشمزه و خوش رنگ تهیه کنید.


برای خوش عطر تر شدن این مربا میتوانید از مقداری گلاب نیز استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد